Heb je vragen? Check dan of jij jouw antwoord kunt vinden in de FAQ hieronder. Antwoord niet gevonden of een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

 • Welke afstanden kunnen er afgelegd worden?

Voor iedere Mud & Water Challenge held is er een passende afstand om te trotseren.

Het maakt niet uit welke afstand je aflegt, we beloven je hoe dan ook een spectaculair parcours met heel veel modder!

 • INDIVIDUEEL & GROEPEN: 1 ronde van 6KM of 2 van in totaal 12KM.
 • BUSINESS & BURGERS EN TOEKANRUN – 1 ronde van 6KM
 • MUDDY KIDSRUN: 1 korte ronde van 4KM
 • Vanaf welke leeftijd kun je je inschrijven?

Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen!
Speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar is er de speciale MUDDY Kids Run van 4KM.

LET OP! Per kind jonger dan 10 jaar moet er ten minste 1 begeleider mee gaan. Ouders en/of begeleiders kopen een ticket voor dezelfde wave of hebben reeds een ticket voor één van de andere waves op deze dag en lopen nog een keer! Kinderen moeten een zwemdiploma hebben.

 • Kan ik mijn spullen opbergen?

Na het omkleden kan je al je spullen veilig opbergen bij onze bewaakte garderobe, ook zijn er (tegen een kleine vergoeding) kluisjes beschikbaar.

 • Kan ik na afloop douchen?

Nat en vies na de run? Er is in onze kleedkamers uitgebreide mogelijkheid om te douchen en de modder van je af te spoelen.

 • Is er EHBO aanwezig?

We hopen het natuurlijk niet, maar mocht er een ongelukje gebeuren dan is er uiteraard EHBO aanwezig!

Er zijn langs het parcours van de Mud & Water Challenge voldoende EHBO posten en drinkposten.

 • Hoe laat is het terrein open?

Het Mud & Water Challenge terrein is op zondag 30 augustus open vanaf 08.00 uur 's ochtends. Koffie, thee en snacks zijn te koop.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van alle nieuws rond de Mud & Water Challenge?

Hou hiervoor onze Facebook pagina en website goed in de gaten! Heb jij de al ingeschreven? Dan houden we je ook via het door jou opgegeven emailadres op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en informatie voor aanvang van het evenement.

 • Kan ik als vrijwilliger werken bij de Mud & Water Challenge?

Jazeker! We kunnen je hulp goed gebruiken! Stuur ons een berichtje via info@mudwandwaterchallenge.com en je hoort zo snel mogelijk van ons!

 • Worden er foto’s gemaakt en wanneer komen deze online?

De foto’s en video’s van de Mud & Water Challenge komen zo snel mogelijk na het evenement online. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte, we plaatsen de foto’s op onze pagina. De fotografen lopen rond op het terrein en maken foto’s van zo veel mogelijk mensen. Dit is echter geen garantie dat je jezelf terug zal zien in onze media.

 • Zijn er mogelijkheden om te overnachten?

Om goed uitgerust aan de start te verschijnen kan er ook een overnachting geboekt worden in Van der Valk Hotel Tiel.

Naast het terrein van de Mud & Water Challenge & EVM19 ligt Vakantiepark Eiland van Maurik. Hier kan gekampeerd worden, maar er zijn ook diverse chalets, lodge, huisjes en tenten te huur. Kijk voor meer informatie en boeking op www.eilandvanmaurik.nl.

 • Wat is het adres?

De Mud & Water Challenge vindt plaats op het terrein van EVM19 in Maurik. Gebruik voor navigatie het volgende adres:

EVM19
Eiland van Maurik 19
4021GG Maurik

Check de uitgebreide beschrijving hier.

 • Kan ik me ter plekke omkleden?

Ja. Er zijn gescheiden overdekte kleedruimtes voor mannen en vrouwen.

 • Wat krijg ik allemaal bij mijn ticket?

Heel veel fun, modder, water en de leukste obstakels. Kortom: een onvergetelijke belevenis! Voor iedere deelnemer hebben we aan de finish een medaille. Lees hier meer over de ticketsoorten en inhoud van de verschillende pakketten en arrangementen.

 • Kunnen er (extra) shirts gekocht worden?
 • Bij editie 2020 bieden we shirts aan! Hierover komt zo spoedig mogelijk meer informatie online. Je ziet ze nog niet bij de inschijfmodule, maar zullen dit later toevoegen. Deze zijn ook los te bestellen zonder ticket.
 • Waar kan ik parkeren?

Je kunt op het terrein van EVM19 parkeren. Parkeerkaarten kosten € 5,- per stuk. Je kunt deze via de ticketlink onder 'Tickets' kopen (ook als je je tickets al hebt gekocht).

Op de dag zelf kan ook, dan kosten ze € 7,- per stuk.

Dit geldt ook voor supporters. Betaling ter plekke het liefst gepast of met pin.

 • Zijn er eet- en drinkgelegenheden op het terrein?

Jazeker! We hebben een gezellige fanzone waar toeschouwers en deelnemers eten en drinken kunnen kopen.

Vanuit de fanzone kan jouw fanclub je bijna overal de verschillende obstakels zien bedwingen!

 • Zijn toeschouwers welkom? Moeten zij betalen?

Wij hebben een gezellige fanzone in het midden van het terrein met obstakels en natuurlijk is iedereen daar van harte welkom om de deelnemers te komen supporten! Je kunt vanuit de (deels overdekte) fanzone bijna alle obstakels zien!

Entree voor supporters is gratis. Bij verschillende standjes kunnen hapjes en drankjes gekocht worden.

Let op, ook toeschouwers kopen een parkeerkaart voor € 7,- per stuk. (€ 5,- voorverkoop via de ticketlink t/m dinsdag 25 augustus).

 • Moet ik elk obstakel doen?

Ga voor de uitdaging en probeer alle hindernissen te nemen! Mocht je het toch niet zien zitten, dan is er altijd een manier om om een hindernis heen te gaan. Jij geeft aan tot hoe ver jij wil gaan.

De Mud & Water Challenge is een echte fun-obstacle-run, het gaat niet om de beste prestaties maar om het hebben van een leuke dag met je vrienden, familie en team.

 • Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing op mijn (team) inschrijving en deelname?

Lees de Algemene Voorwaarden hier.

 • Hoe kan ik contact opnemen met de organisatie van Mud & Water Challenge?

De Mud & Water Challenge wordt georganiseerd door Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 (EVM19).

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, maar kijk eerst goed of het antwoord wellichte al beantwoord is bij de veel gestelde vragen (FAQ).

 • Hoe weet ik of mijn inschrijving goed is gegaan?

Je bent goed ingeschreven als je na betaling van de ticket(s) een bevestigingsmail hebt ontvangen. Deze ontvang je via ons ticketsysteem King of Runs.

 • Wanneer ontvang ik mijn ticket(s)?

Tickets ontvang je via ons ticketsysteem King of Runs. Losse tickets zijn gelijk te downloaden via de bevestigingsmail. Voer je een wijziging door? Dan vervalt je oude ticket en sturen we een nieuwe toe.
Groepstickets worden vanaf woensdag 26 augustus verstuurd.

 • Kan ik mijn ticket wijzigen of annuleren?

Wij kunnen je ticket helaas niet annuleren of geld retourneren. Je kunt je ticket wel overdragen aan een andere deelnemer, zorg dat je die persoon dan juist registreert in het ticketsysteem. Wegens veiligheid is het van groot belang dat wij precies weten wie er op ons terrein is en dat een startnummer correspondeert met de juiste persoon.

Wijzigingen in de gegevens van een deelnemer, bijvoorbeeld bij een blessure, kunnen uiterlijk t/m dinsdag 25 augustus 18:00 uur doorgevoerd worden. Daarna zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

Je kunt jouw losse inschrijving wijzigen door een mailtje te sturen naar info@mudandwaterchallenge.com. Mail dan ook je inschrijfgegevens.
Bij groepen kunnen de teamcaptains inloggen in het systeem en zelf wijzigingen doorvoeren.

Losse tickets zijn gelijk na inschrijving te downloaden via de bevestigingsmail van King of Runs. Voer je een wijziging door? Dan vervalt je oude ticket en sturen we een nieuwe toe.

 • Kan ik mijn ticket overdragen naar een ander persoon?

Wijzigingen in de gegevens van een deelnemer, bijvoorbeeld bij een blessure, kunnen uiterlijk t/m dinsdag 25 augustus 18:00 uur doorgevoerd worden. Daarna zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

Je kunt jouw losse inschrijving wijzigen door een mailtje te sturen naar info@mudandwaterchallenge.com. Mail dan ook je inschrijfgegevens.
Bij groepen kunnen de teamcaptains inloggen in het systeem en zelf wijzigingen doorvoeren.

Losse tickets zijn gelijk na inschrijving te downloaden via de bevestigingsmail van King of Runs. Voer je een wijziging door? Dan vervalt je oude ticket en sturen we een nieuwe toe.

 • Ik ben geblesseerd/verhinderd, wat nu?

Zie de volledige instructies onder ‘Kan ik mijn ticket wijzigen of annuleren?

BE READY TO HAVE FUN!