• Bavaria

  It's great to break the routine from time to time.

  Brewed independtly, Bavaria goes it's own way.

  Always challenging the accepted.

 • Dutch Mud Men

  Dutch Mud Men, is dé obstacle running webshop van de Benelux. Wij hebben de beste sportkleding voor de zwaarste omstandigheden; kou, modder, water, sneeuw, obstakels en hitte. Sinds 2012 doen we over heel de wereld aan obstacle runs en andere evenementen mee. We testen constant de beste spullen om outdoor te sporten. Hierbij krijgen we ook veel feedback van de meer dan 3.000 Team Dutch Mud Men leden. De beste spullen verkopen we via deze site. We staan dan ook 110% achter ons gehele assortiment.

  www.dutchmudmen.com

 • Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19: dé outdoor locatie voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, vergadering of teambuilding. De centrale ligging bij Tiel zorgt voor acceptabele reistijden, terwijl u er toch even helemaal uit bent! De exclusieve buitenlocatie is geschikt voor evenementen vanaf 10 tot wel 5000 bezoekers. Het gehele resort is maar liefst 22 hectare groot en bestaat uit verschillende terreinen, parcoursen, eilanden en accommodaties. Allerlei sportieve evenementen zijn mogelijk met diverse avontuurlijke activiteiten. De sfeervolle accommodaties, zoals de Beach House en Boothuis met restaurant en feestzaal, kunnen groepen tot ca. 750 personen ontvangen. Op EVM19 beleven uw gasten gegarandeerd een onvergetelijke dag!

  www.eilandvanmaurik19.nl

 • Hotel Tiel

  Hotel kamer nodig voor of na de run?​

  www.hoteltiel.nl

 • Partners in Health

  Partners in Health voorziet mensen en bedrijven van een compleet gezondheidsprogramma, inclusief een praktisch voedingsadvies. Bij de trainingen wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of losse gewichten zoals kettlebells, gewichtsvesten, touwen, scheepskettingen, autobanden en boomstammen.

  De trainingen vinden bij voorkeur plaats in de buitenlucht. Waarom? Omdat trainen in de buitenlucht niet alleen lekker is, maar ook effectiever dan binnen in een sportzaal. Je krijgt meer zuurstof binnen, herstelt daardoor sneller en maakt door het directe daglicht ook een flinke dosis vitamine D aan.

  We hebben het geluk om een van de mooiste plekken van Nederland in de buurt te hebben: de Soesterduinen. Als het maar even kan, trainen we hier.

  www.partnersinhealth.nu